Richtlijnen zijn belangrijk om met elkaar een succes te maken van CryptoForum.nl.

1. Wees respectvol:

Behandel alle forumleden met respect en vriendelijkheid. Beledigende, discriminerende, lasterlijke of haatdragende taal wordt niet getolereerd.

2. Geen spam:

Plaats geen ongewenste advertenties, irrelevante links of inhoud die als spam kan worden beschouwd. Promoties en zelfpromotie moeten beperkt zijn tot daarvoor bestemde rubrieken of onderwerpen.

3. Houd het relevant:

Plaats berichten en discussies in de juiste rubrieken en zorg ervoor dat ze relevant zijn voor het onderwerp. Off-topic berichten kunnen worden verplaatst, gesloten of verwijderd door moderators.

4. Geen illegale inhoud:

Plaats geen inhoud die in strijd is met de wet, zoals auteursrechtelijk beschermd materiaal, illegale activiteiten of andere zaken die juridische gevolgen kunnen hebben.

5. Zoek eerst:

Voordat u een vraag stelt of een nieuw onderwerp start, zoek eerst in het forum om te zien of het onderwerp al besproken is. Dit helpt om dubbele discussies en herhaling van informatie te voorkomen.

6. Gebruik duidelijke en beschrijvende titels:

Zorg ervoor dat uw onderwerptitel duidelijk aangeeft waar uw bericht over gaat, zodat anderen gemakkelijk kunnen bepalen of het relevant is voor hen.

7. Bescherm uw privacy:

Deel geen persoonlijke informatie zoals adres, telefoonnummer of e-mailadres in openbare berichten. Wees ook voorzichtig met het delen van gevoelige informatie over uw cryptocurrency-investeringen.

8. Geen scheldwoorden of expliciete inhoud:

Vermijd het gebruik van grove taal, scheldwoorden of expliciete inhoud in uw berichten. Dergelijke inhoud kan leiden tot waarschuwingen of verbanningen.

9. Wees beknopt en duidelijk:

Houd uw berichten beknopt en duidelijk, zodat ze gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn. Vermijd onnodige opmaak, hoofdletters of overmatig gebruik van leestekens.

10. Respecteer de beslissingen van moderators:

Moderators zijn er om ervoor te zorgen dat het forum soepel verloopt en een positieve omgeving behoudt. Als u het niet eens bent met een beslissing van een moderator, neem dan privé contact op met de moderator of een beheerder om uw bezorgdheid te bespreken.