Tecra is een nieuwe speler met enorme potentie en kan dé concurrent worden van Bitcoin

Er komt een nieuwe speler op de cryptomarkt dat een veelgehoord probleem oplost. Kan het een concurrent worden van Bitcoin?

Er zijn nu zoveel digitale munten op de markt, dat het drukker is dan ooit. Meer en meer tokens en cryptocurrencies overspoelen de beurzen en het wordt moeilijk om de beste handelsmogelijkheden te herkennen. De meeste tokens en altcoins die op de markt verkrijgbaar zijn, vertegenwoordigen geen echte waarde. Een cryptocurrency die binnenkort op de nieuwe CEX zal worden opgenomen, lijkt een oplossing voor dit probleem te hebben.

Serieuze concurrent Bitcoin?

De relatief nieuwe munt heet Tecra. En de crypto heeft, opmerkelijk genoeg, al een subsidie binnen van de Europese Unie (EU). Dit terwijl de EU zich niet altijd positief uitdrukt over cryptocurrencies. Het bedrijf heeft duidelijke en ambitieuze doelen. Namelijk waarde toevoegen aan verhandelbare tokens en een positieve verandering in de wereld bewerkstelligen. Het project van Tecra integreert naadloos verschillende snelgroeiende sectoren: investeringen, crypto, fintech, technologische ontwikkeling en meer.

Echte waarde

Veel critici vinden digitale munten luchtbellen: het is gebaseerd op niks en heeft daarom geen waarde. Dat is anders bij Tecra. De belangrijkste functionaliteit van TecraCoin is verbonden met het crowdfundingplatform TecraSpace. De valuta wordt gebruikt om de tokens van de projecten met actieve fondsenwervers op de website te kopen. De tokens dienen als bevestiging van je deelname aan het project en het sluiten van een overeenkomst tussen de investeerder en de ontwikkelaar. De tokens die u op Tecra Space kunt verkrijgen, vertegenwoordigen echte bedrijven in een vroeg stadium. Daarom zit er een tastbare waarde achter zowel het token als de TecraCoin-valuta. Zo lost het bedrijf een groot probleem op van de huidige munten en creëert het echte waarde voor hun kopers.

De waarde van TecraCoin is direct gekoppeld aan de tokenomics van Tecra’s project. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies, fluctueert de prijs van TCR niet volgens marktspeculatie, maar wordt deze beïnvloed door de ontwikkeling en het succes van echte bedrijven en projecten op Tecra Space. De waarde van de munt is dan ook afgelopen tijd sterk gestegen

Als ik dit stukje lees dan is het weinig expliciet. Ook geen objectieve bronvermeldingen bijvoorbeeld, problemen die worden opgelost zonder onderbouwing wat het probleem is en waaruit de oplossing bestaat. Iedereen probeert mee te liften op het succes van Bitcoin, Europa mee te nemen in dit subtiele verkoopverhaal. Laat je niet gek maken en Do Your Own Research (DYOR). De hoeveelheid keus is ook gelijk het probleem van crypto en denken Bitcoin te kunnen nabootsen, maar vergeten dat in 2010 er eigenlijk maar 1 keus was …en dat was Bitcoin. Nu zijn die investeringen verspreid over 10000 verschillende coins dus zullen de koersen niet zo hard meer stijgen als mensen wel graag zouden willen om snel rijk te worden. Check maar eens op de term “Shilling”.

1 like