Planq ($PLQ) Nieuw project! De Mobile-First EVM layer 1

Hi All, graag introduceer ik jullie via deze weg aan Planq ($PLQ). Dit is een Nederlands cryptocurrency project

Wat is Planq?

Planq is de allereerste cryptocurrency die mobiele bruikbaarheid centraal stelt. We willen een stap terug doen van de afhankelijkheid van desktops. De Planq Blockchain wordt aangedreven door onze $PLQ token. Gebruikers in zowel westerse als ontwikkelingslanden zullen nu het volledige potentieel van blockchaintechnologie kunnen benutten via hun telefoon, in plaats van afhankelijk te zijn van een desktop. Planq hoopt hiermee ingrijpende gevolgen te hebben voor individuen en moeten leiden tot een algemene adoptie van crypto.

Techniek
Planq netwerk draait op een Proof-of-stake (PoS) Consensus mechanisme genaamd Tendermint. Planq is gebouwd met behulp van de Cosmos-SDK en is geschikt voor IBC. Om toekomstbestendig te zijn en de kracht van Ethereum te benutten, is de Planq blockchain ook een EVM-gebaseerde blockchain (Ethereum virtuele machine).

Applicaties en nieuws
De eerste toepassing die Planq lanceerde is Castrum, een mobiele portemonnee die crypto kan ontvangen en versturen naar andere gebruikers heeft een volledig versleutelde chat en alle functies die de Planq blockchain biedt. $PLQ is de native token voor de Planq-blockchain. $PLQ staat momenteel alleen op gedecentraliseerde exchanges (Pancakeswap, Uniswap, Osmosis, Hopers) Maar zal binnenkort op top 15 cryptobeurzen staan. Het team komt uit Nederland, en de ontwikkeling wordt gecoƶrdineerd door de Planq Foundation.

De belangrijkste usecases voor $PLQ

  • Staking (250% APR)
  • Governance
  • dapp.space is onze eerste app. Dit is een Cosmosgedecentraliseerde app bibliotheek. Met $PLQ kunt u uw favoriete apps upvoten
  • Mobile-First ontwikkeling
  • Veel in-house apps in ontwikkeling (Token generator, DEX, Web wallet dashboard), groeiend team van externe devs.

Project bronnen
Website: https://planq.network/
Discord kanaal: Discord
Twitter kanaal: https://twitter.com/PlanqFoundation
Github broncode: GitHub - planq-network/planq: Planq is a scalable and interoperable Ethereum library, built on Proof-of-Stake with fast-finality using the Cosmos SDK.

Je mag mij altijd een berichtje sturen op telegram (Forthex) of twitter (Crypthex1) als je meer wilt weten.

Hopelijk heb ik jullie enthousiast gemaakt over het project. als je vragen hebt, stel ze gerust!